Actualitate

Profilul psiho-criminologic al „bestiei” de la Caracal. Detalii înfiorătoare

Expertul criminolog Alin Leş a postat pe blogul său personal  o schiţă a profilului psiho-criminologic al lui Gheorghe Dincă.

Potrivit criminologului ucigaşul prezintă un sindrom de dominare, disciplină și sado-masochism, conform transparentnews.ro

„Dacă ar fi să-i facem un profil psiho-criminologic lui Gheorghe Dincă, din afara participării directe la anchetă și interogatorii, și cu referire directă la TPA (tulburarea de personalitate antisocială) – una din tulburările de personalitate rezultate din studiul pe care l-am realizat în penitenciarele din România pe subiecții care au violat – ar fi următorul:

dificultăți de relaționare interpersonală (chiar dacă a reușit să-și întemeieze o familie);

percepția că are un organ genital mic (complexul penisului mic);

cuprins de ceea ce curentul psihodinamic/psihanaliza numește ”nevroză s*xuală”.

dominat de DDSM (dominare, disciplină și sado-masochism).

dominat de dorința de a umili, fantasma de viol, psihotism și fetiș cu corpul uman.

dominat de fantasma de viol și fetiș cu corpul uman sau cu obiect.

dominat de ceea ce eu am numit „viol de încredere”.” scrie Alin Leș.

De asemenea, Alin Leş susţine că: „consumul de pornografie (hipersexualitate activă/pasivă), accentele din sfera psihopatiei și, cel mai probabil, alte simptomatologii din alte tulburări de personalitate/boli psihice (cu sau fără caracter tranzitoriu).”

„Ceea este foarte important să înțelegem (și să acceptăm) – printre altele – în urma acestui studiu este că FANTASMA SEXUALĂ DEVIANTĂ reprezintă peste 63% din motivația trecerii la actul criminal a individului violator din România. Studiul este realizat pe un lot de 82 de subiecți care au comis infracțiunea de viol, rezultatele având relevanță statistică.” mai scrie expertul criminolog.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.