Vremea

Prognoza meteo astazi,28 mai: Vreme instabila si cantitati insemnate de apa

kitunghii.ro

Prognoza meteo pentru ziua de mati anunta vreme instabila si cantitati insemnate de apa in majoritatea regiunilor.

Vremea va fi in general instabila in regiunile sud-vestice, vestice, nordice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte, unde vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa inregistrate vor fi pe arii restranse mai insemnate si va cadea grindina.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, vantul va sufla in general moderat, iar ploi de scurta durata si descarcari electrice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 21 si 30 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade.

Vremea in Bucuresti 28 mai 2019

In Bucuresti, vremea se va mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi in crestere. Vantul va sufla in general moderat pe parcursul zilei si slab noaptea. Temperatura maxima va fi de 29…30 de grade, iar cea minima de 14…16 grade.

pni.ro%20

Comment here