Vremea

Prognoză meteo. Cum e vremea și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

vreme noiembrie 1

 

Prognoză meteo, 3 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În Maramureș vom avea precipitații, vânt slab și maxime ce vor atinge 13 grade.

În Crișana cerul va fi mai mult noros, dar prin sud se va arăta și soarele. Maximele de astăzi vor atinge 16 grade. Pentru Banat meteoroloii anunță vreme caldă, dar mohorâtă. Cerul va fi acoperit de nori, iar șansele de a vedea soarele vor fi destul de mici. La prânz, maxima va fi de 17 grade.

În Oltenia va ploua astăzi, dar temperaturile vor fi ridicate. Maxima va atinge astăzi 19 grade. Ploile vor pune stăpânire și pe cea mai mare parte a Transilvaniei, vântul va sufla slab până la moderat, iar maxima de astăzi nu va depăși 15 grade.

Dacă ieri ne bucuram de soare și temperaturi normale, vremea se schimbă astăzi și în Moldova. Astăzi va ploua, iar termometrele vor indica o maximă de 12 grade.

Doborgenii vor avea cer nors și temperaturi normale pentru această perioadă, cu o maximă de 14 grade. În Muntenia se așteaptă astăzi ploi slabe în cea mai mare parte a regiunii și temperaturi ce vor urca până la 15 grade, imformează a1.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.