miercuri 26 septembrie 2018 7:36 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / PROGNOZA METEO: Ninsori şi temperaturi de până la -5 grade Celsius în următoarele zile
Adpres Market
Vreme-ninsori-umbrele-1

PROGNOZA METEO: Ninsori şi temperaturi de până la -5 grade Celsius în următoarele zile

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că zilele următoarele vor fi dominate de ninsori, vântul urmând să bată slab până la moderat, în timp ce temperaturile vor ajunge până la minime de -5 grade Celsius.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În vestul și sud-vestul țării, îndeosebi în a doua parte a intervalului, cerul va deveni variabil, iar în restul teritoriului va prezenta înnorări și vor cădea precipitații slabe, în cursul zilei – în regiunile nord-vestice, nordice și centrale, iar noaptea, local în est, nord-est și pe spații mici în centru. În zona de munte și în nordul Moldovei, vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și temporar, ziua, în extremitatea sud-vestică și de sud a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade in nordul Moldovei si și 15 gradein sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade. Pe arii restrânse, noaptea, cu precădere în Câmpia de Vest, se va forma ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, în cea mai mare parte a intervalului, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

 

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi ușor, în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in nordul Moldovei si 16 grade in sudul Banatului, iar cele minime vor avea valori de la -5…-3 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până în jur de 7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări, dar numai izolat ploi slabe sau burniță, în nordul, centrul și estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil și vântul, în general, slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice se vor situa, în general, peste cele climatologic specifice perioadei. În zonele joase de relief, va fi nebulozitate joasă și ceață, mai ales dimineața și noaptea, iar în restul teritoriului, cerul va fi variabil. Izolat, în Dobrogea, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în deltă și pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar minimele între -1 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -5 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Temporar, cerul va avea înnorări și va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla, în general, slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Sursa: romaniatv.ro

PROGNOZA METEO: Ninsori şi temperaturi de până la -5 grade Celsius în următoarele zile
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com