Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sport

Update: Programul si rezultatele meciurilor din optimile de finală de la EURO 2020

Optimile de finală de la Campionatului European (1/8 la EURO 2020), desfășurat în 2021, vor avea loc pe 26, 27, 28 și 29 iunie. Sferturile de finală la Euro 2020 vor avea loc pe 2 și 3 iulie, iar semifinalele pe 6 și 7 iulie. Finala turneului va avea loc pe 11 iulie la Londra.

Programul meciurilor din optimile de finală la EURO 2020

EURO 2020: Meciul Țara Galilor – Danemarca, 26 iunie la 19:00, „Johan Cruyff Arena”, Amsterdam

Câștigătorul acestui meci va juca cu câștigătorul duelului din optimi dintre Olanda și Republica Cehă.
Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 3 iulie la Baku, Azerbaidjan.

EURO 2020: Italia – Austria, 26 iunie la 22:00, Wembley, Londra

Câștigătorul acestui meci va întâlni câștigătorul confruntării din optimi Belgia – Portugalia. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 2 iulie la München, Germania.

EURO 2020: Olanda – Republica Cehă, 27 iunie la 19:00, Ferenc Puskas, Budapesta

Câștigătorul acestui duel va juca împotriva câștigătorului meciului din optimi dintre Țara Galilor și Danemarca. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 3 iulie la Baku, Azerbaidjan.

EURO 2020: Belgia – Portugalia, 27 iunie la 22:00, Stadionul Olimpic din Sevilla

Câștigătorul acestui meci se va duela cu câștigătorul partidei din optimi Italia – Austria. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 2 iulie la München, Germania.

EURO 2020: Croația v Spania, 28 iunie la ora 18:00, Parken, Copenhaga

Câștigătorul acestei perechi merge în sferturi la partida cu câștigătorul opoziției din optimi Franța – Elveția. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 2 iulie la Sankt Petersburg, Rusia.

EURO 2020: Franța – Elveția, 28 iunie la 22:00, Stadionul Național din București.

Câștigătorul acestui meci va juca cu învingătorul confruntării din optimi Croația – Spania. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 2 iulie la Sankt Petersburg, Rusia.

EURO 2020: Anglia v Germania, 29 iunie la 19:00, Wembley, Londra.

Câștigătorul acestui duel va juca împotriva câștigătorului confruntării din optimi dintre Suedia și Ucraina. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 3 iulie la Roma, Italia.

Suedia – Ucraina, 29 iunie la 22:00, Hampden Park, Glasgow.

Câștigătorul acestei partide de fotbal din optimile EURO 2020 va întâlni în sferturile de finală învingătorul meciului Anglia – Germania. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 3 iulie la Roma, Italia.

Amintim că Euro 2020 trebuia să aibă loc vara trecută, cu toate acestea, din cauza pandemiei infecției cu coronavirus, turneul a fost amânat pentru anul 2021. Meciurile vor avea loc până pe 11 iulie în mai multe orașe europene, inclusiv în Sankt Petersburg și București. Actualul câștigător al Campionatului European este echipa națională a Portugaliei.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.