Social Media

Prosti gramada sau inconstienti. Guvernul pune economia pe butuci: Certificatul verde lasa comerciantii fara clienti. Nu mai avem bani de salarii, de chirii, etc.

Prosti gramada sau inconstienti. Guvernul pune economia pe butuci: Certificatul verde lasă comerciantii fara clienti. Nu mai avem bani de salarii. Impunerea certificatului verde la intrarea în centrele comerciale are un efect devastator asupra galeriei comerciale din Botoșani Shopping Center, potrivit botosaneanul.ro.

Unii directori și angajați din complexul de pe strada Sucevei se plâng că au rămas fără cea mai mare parte a clienților și că nu mai pot suporta nici măcar cheltuielile esențiale.

Joi, ora 11:00, unul dintre magazine avea încasări totale de numai 140 de lei și potrivit managerului de acolo, la noi vânzările se fac până la ora 15:00, după aceea nu mai vindem nimic.

Înainte de ziua de 26 octombrie 2021, de la care s-a introdus obligativitatea prezentării amintitului document, zilnic în casă se adunau 1.000 – 1.500 de lei.

Începând cu data menționată încasările s-au prăbușit la 300 – 400 de lei pe zi, condiții în care desfășurarea activității cu menținerea acelorași angajați și salarii și achitarea aferentă a dărilor la bugetul de stat, au devenit imposibile. Ca să nu mai vorbim de plata chiriei.

Nici măcar o eșalonare nu ni s-a făcut. Trebuie să te dai de ceasul morții ca să plătești chiria, iar noi ne chinuim ca să achităm salariile. Trebuie să plătesc salariile, dar nu avem bani de salarii, s-a plâns unul dintre managerii din Botoșani Shopping Center.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.