Actualitate

PSD cere alegeri anticipate ca unică soluție

Marcel CIolacu 1

Partidul Social Democrat a transmis miercuri, un comunicat de presă, prin care cere alegeri anticipate ca unica soluție de rezolvare a crizei create prin demiterea ministrului Voiculescu. Noi nu vom susține niciun  guvern minoritar, nici PNL, nici USR-PLUS, se spune în comunicatul  semnat de președintele partidului.

„Dacă nu sunt capabili să-și rezolve criza creată, singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate. PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel.

Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate”.

Surse din partid spun că în fapt, PSD vrea să intre la guvernare singur sau în guvern de coaliție. Ambele variante par imposibile pe fondul tensiunilor existente nu între două părți, ci între toate părțile.

D. Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.