Actualitate

PSD, mare favorit la casele de pariuri!

kitunghii.ro

PNL a făcut rocadă cu PSD în opţiunile caselor de pariuri pentru alegerile europarlamentare, după ce în ultima săptămână s-a mizat masiv pe partidul aflat la guvernare.

În acest moment, cotele de la casele de pariuri sunt următoarele: PSD – 1.30, PNL – 3.00, USR-PLUS – 9.00.

Practic, cotele spun că PSD este favorit cert să câștige alegerile europarlamentare de duminică. Săptămâna trecută, situația era diametral opusă la vârf: PNL – 1.65, PSD – 2.10, USR-PLUS – 7.00. Cu toate acestea, s-a pariat masiv pe PSD, ceea ce a dus, oarecum natural, la scăderea accelerată a cotei pe partidul de la guvernare.

Cifrele caselor de pariuri se bat oarecum cap în cap cu ultimul sondaj IMAS, făcut la cererea Europa FM. Care anunță PNL favorit, 28,5%, în timp ce PSD, deși pe 2, este la un minimum istoric, 21,1%! USR-PLUS vine imediat în spatele PSD, cu 19,6%.

N-ar fi prima oară când cotele caselor de pariuri n-ar reflecta realitatea. În 2014, la alegerile prezindențiale, Victor Ponta a primit o cotă minusculă, 1.20, în timp ce Klaus Iohannis a avut 3.60. Iohannis a câștigat în turul secund, 54,43% față de doar 46,56%!

Articolul PSD, mare favorit la casele de pariuri! apare prima dată în Cronica Romana.

pni.ro%20

Comment here