Actualitate

PSD prin Romașcanu: „Acest guvern incompetent şi criminal este de vină pentru această criză fără precedent”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a venit imediat cu răspunsul la criticile dure ale președintelui Iohannis la adresa conducerii social democrate.

„Domnul Iohannis minte, aşa cum a făcut şi ieri. După ce Guvernul lui a pierdut lupta cu pandemia, acum Iohannis a pierdut şi controlul raţiunii. A avut o ieşire necontrolată, extrem de nervos după dezastrul declaraţiei de ieri, unde a fost criticat de toată lumea. Toată lumea s-a săturat să asculte aceeaşi placă obosită – PSD e de vină”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

„Acest guvern incompetent şi criminal este de vină pentru această criză fără precedent”, a spus Romaşcanu, anticipând declarația așteptată a liderului interimar Marcel Ciolacu.

Acesta a spus la rându-i că Iohannis este disperat și atacă PSD pentru că guvernul său a pierdut lupta cu pandemia și pe cea economică. Ciolacu a spus că în august vor depune moțiunea de cenzură.

D. Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.