Actualitate

PSRM a obținut cele mai multe voturi în alegerile locale din Republica Moldova

 Partidul Socialiștilor (PSRM), formațiunea politică a președintelui Igor Dodon, a obținut cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor locale desfășurate în Republica Moldova, fiind votat de aproximativ 25% de persoanele care s-au prezentat la vot, relatează site-ul Radio Chișinău.

Blocul ACUM Platforma DA și PAS, ai cărui copreședinți sunt Andrei Năstase și Maia Sandu, s-a clasat pe locul al doilea, obținând 21,25% din voturi.

Acesta este urmat de formațiunea politică a lui Pavel Filip, Partidul Democrat din Republica Moldova (PDM), cu aproximativ 15,12% din voturi.

Pe locul patru se clasează Partidul Șor, care a obținut aproximativ 6,2% din totalul de voturi.

Datele se referă doar la consiliile raionale și municipale din Republica Moldova, fără regiunea transnistreană și fără Diaspora, informează Radio Chișinău.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.