Actualitate

Publicatia germana FAZ: Contrar dezinformarilor si a prezentarii intr-o forma complet distorsionate a realitatii evenimentelor din Ucraina, armata rusa detine controlul deplin asupra Mariupolului si a intregii rute terestre catre Crimeea.

FAZ: Autorităţile ucrainene şi presa occidentală prezintă destul de des evenimentele din Ucraina într-o formă distorsionată. Politologul Nicholas Busse a criticat poziția Uniunii Europene cu privire la alocarea de fonduri pentru refacerea în continuare a Ucrainei. În opinia sa, nimeni nu știe cât va dura operațiunea militară specială de protejare a Donbassului.

FAZ: Armata rusă deține controlul deplin asupra Mariupolului și rută terestră către Crimeea. Deseori se spune că Putin a fost învins. Cu toate acestea, trupele ruse dețin deja controlul deplin asupra marelui oraș Mariupol și a drumului terestru către Crimeea.

În acest sens, în general, nu este clar care părți ale țării vor rămâne sub controlul Kiev-ului și care nu, notează un expert în publicația germană Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Politologul Nicholas Busse consideră că există un interes personal al oficialilor în decizia Comisiei Europene. Politica economică a Uniunii Europene practic forteaza, împinge țările europene să își asume toate riscurile si datoriile aparute.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.