Dezvaluiri

Putin interzice categoric investitiile Rothschild in Rusia. Vladimir Putin i-a apucat de gulerul costumului si i-a dat afara pe usa din spate a Rusiei.

Vladimir Putin i-a interzis lui Jacob Rothschild și familiei sale de carteluri bancare să intre în teritoriul rusesc. Putin le-a reamintit recent corporatiștilor că a achitat datoria Rothschild și i-a apucat de gulerul costumului și i-a dat afară pe ușa din spate a Rusiei.

Această întâlnire l-a prezentat pe președinte care a batut cu pumnul în masă și a jurat să distrugă elitele care controlează lumea potrivit unei surse din Kremlin.

Putin face pași mari către acest obiectiv:

Ei nu-s proprietarii lumii și nu au dreptul pentru a face tot ce își doresc. Dacă nu le contestăm, vor exista și alte probleme , vom fi bulversați de ei.

Se înțelege că datoria bancară Rothschild era o greutate legată în jurul gâtului economiei rusești. Odată strâns nodul, economia s-ar lupta și s-ar sufoca. La începutul președinției sale a făcut o prioritate de unire a Rusiei pe plan social, spiritual și economic.

El a ordonat arestarea oligarhului susținut de Rothschild, Mikhail Khodorkovsky, care i-a făcut pe Rothschild, Henry Kissinger și Arthur Hartman directori ai fundației Open Russia.

Președintele rus de altfel bine versat în treburile mondiale, a studiat istoria celei mai invazive organizații din lume și înțelege rolul central pe care colaboratorii lor financiari l-au jucat în stimularea conflictelor majore internaționale din secolul XX.

Acum vor să ne scufunde în al treilea război mondial. Rădăcinile și ramurile invazive de elită vor control continu si să cucerească în întreaga lume, dar președintele Putin le-a oprit si interzis extinderea în Rusia.

Aceasta este o lovitură majoră pentru planurile lor de dominare mondială și acum îl consideră ca o amenințare reală. El ia speriat, motiv pentru care este denigrat în mass-media occidentală cu orice ocazie.

Realitatea este că Putin ne conduce către o lume multi-polară, departe de un singur guvern, de un viitor spiritual ,religios si economic trasat de elite și marionete politice urmate de minioniști bilionari fără minte. Când și-a trimis forțele militare în Siria pentru a proteja un stat suveran, și-a sporit si confirmat reputația de lider puternic al planetei .

Oamenii din întreaga lume au început să se trezească și să observe asta. (Sorin F. Mureș)

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.