Social Media

Radhu face dezvăluiri emoţionante despre Laura Zapata, sora celebrei Thalia

Radhu, românul care cântă în America Latina, recunoaşte că mare parte din succesul lui i se datorează Laurei Zapata, sora superstarului Thalia!

Laura Zapata, celebra cântăreaţă şi actriţă mexicană, cunoscută graţie rolurilor negative interpretate în telenovele îndrăgite la nivel mondial (n.r Esmeralda, Maria Mercedes, Intrusa, Rosalinda),a venit de două ori în România, la invitaţia solistului Radhu, un cântăreţ iubit şi apreciat în ţările sud-americane. Laura s-a îndrăgostit de ţara, cultura, gastronomia si peisajele superbe ale patriei noastre , dar şi de oamenii care au primit-o cu multă căldură.

“Radhu mi-a spus că sunt iubită în România, dar nu îmi imaginam că atât de mult! Nu credeam că telenovela mexicana are un aşa mare impact într-o ţară europeană şi sunt fericită că unii oameni mi-au spus că au învăţat spaniola din telenovelele în care am jucat şi eu. Sunt înmărmurită!”a declarat Laura Zapata în presa din Mexic.

Radhu, colaborator şi prieten al marii vedete, face dezvăluiri incredibile despre aceasta şi mărturiseşte că îi este recunoscător.

“Laura Zapata mi-a fost şi îmi este mentor! Mi-a dăruit în viaţă o şansă mare, m-a ajutat să-mi îndeplinesc un vis din copilărie. Ea este exact opusul personajelor pe care le-a interpretat în seriale. Este un om bun, cald, generos, se implică des în acţiuni umanitare şi sare mereu în ajutorul celor care au nevoie de ea. Este minunată. I-a părut foarte rău când a aflat că a murit Stela Popescu. A zis odată că i se pare că se aseamănă cumva cu regretata actriţă. Eu am învăţat multe de la Laura Zapata, dar în special să fiu, întâi de toate, om”, a declarat Radhu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.