miercuri 21 noiembrie 2018 3:46 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Video / Radhu lanseaza piesa si videoclipul “Puro Amor”!
Adpres Market

Radhu lanseaza piesa si videoclipul “Puro Amor”!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Radhu este un român faimos în Mexic care cântă cu artiști celebri precum Laura Zapata, sora Thaliei, cu care a filmat si un videoclip in Romania, la Castelul Bran. Tânărul a fost invitat la emisiunea “Despierta America”, de la Miami, sud-americanii fiind curioși să cunoască un român care cântă și vorbește în limba spaniolă exact ca un mexican autentic.

Radhu a filmat două videoclipuri în Mexic și este singurul artist român care a cântat la Televisa, liderul mondial al programelor în limba spaniolă! După ce a devenit „El unico charro rumano de la historia de la umanidad” (singurul mariachi român din lume), așa cum presa și Joaquin Lopez Doriga (n.r părintele presei mexicane) l-au numit pe artistul nostru, cântărețul a fost contactat de Luis Perrusi. Acesta este un celebru producător argentinian, fondatorul grupului „Rafaga”, care a fost încântat de proiectul său. Cei doi colaborează la viitorul album de muzică latino cumbia argentiniana.

„Dacă am promovat până acum Mexicul în România, mi-am dat seama că și noi trebuie să ne promovăm în lume, așa că am decis să filmez videoclipul piesei mele în România. Videoclipul se bucură deja de succes în Argentina și pentru latino-americani este ceva inedit. Sunt fericit că plec în Buenos Aires și îmi doresc mult să am măcar același succes ca în Mexic!”, a declarat Radhu.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com