sâmbătă 22 septembrie 2018 9:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / RADU MAZARE la un pas de moarte in urma DEZASTRULUI din MADAGASCAR. Erau zeci de MORTI si inca exista DISPARUTI. Iata ce i s-a intamplat fostului primar
Adpres Market

RADU MAZARE la un pas de moarte in urma DEZASTRULUI din MADAGASCAR. Erau zeci de MORTI si inca exista DISPARUTI. Iata ce i s-a intamplat fostului primar

AdpresFM - Radio Online Stations  

Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva mii au fost grav rănite după ce ciclonul Ava a lovit Madagascarul. Acolo se află şi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care a scăpat cu viaţă.

Un adevărat dezastru a avut loc vineri în Madagascar, după ce un ciclon a lovit cu putere. Din cauza acestui fenomen meteorologic, multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte zeci se află în continuare date dispărute, potrivit agerpres.ro.

Acolo se află şi Radu Mazăre, chiar dacă se află sub control judiciar şi era obligat să se prezinte la Poliţie constant. Acesta a părăsit ţara la sfârşitul lunii Decembrie fără să îi pese de nimic şi se bucură din plin de vacanţa de Madagascar.

Din fericire, fostul primar al Constanţei a scăpat cu viaţă după ce ciclonul a ras tot în calea sa, lăsând mulţ oameni fără case.

Post-ul RADU MAZARE la un pas de moarte in urma DEZASTRULUI din MADAGASCAR. Erau zeci de MORTI si inca exista DISPARUTI. Iata ce i s-a intamplat fostului primar apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com