Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sanatate

Raed Arafat anunţă revenirea la normalitate. „Situaţia merge înspre îmbunătăţire vizibilă”

Raed Arafat a făcut un apel către români să se vaccineze împotriva Covid-19 şi a subliniat că, cu cât numărul oamenilor care se vaccinează este mai mare, cu atât mai repede ne vom întoarce la normalitate.

Raed Arafat anunţă revenirea la normalitate. Şeful DSU a precizat că se observă o „îmbunătăţire vizibilă” a situaţiei epidemiologice şi că inclusiv numărul din terapie intensivă este în scădere.

Raed Arafat anunţă revenirea la normalitate

„Există un comitet stabilit de premier, pentru a stabili măsurile din 1 iunie, ce se poate face, bineînţeles, concomitent cu campania de vaccinare care trebuie să continue şi sper ca numărul vaccinaţilor să crească pentru că este, într-adevăr biletul nostru către normalitate. Cu cât mai mulţi ne vaccinăm, cu atât mai repede ajungem săpre o situaţie de normalitate. Cel puţin la nivelul României, cum a ajuns Israel, Marea Britanie, să poată să se relaxeze şi să aibă o situaţie sub control. Dar asta se face cu cap, gândind şi într-un mod corect”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Şeful DSU a adăugat că totul depinde de campania de vaccinare: „Totul se leagă de campania de vaccinare, cu cât ne dorim să ajungem mai repede la normalitate, cu atât trebuie să încurajăm oamenii, să îi îndrumăm spre vaccinare, mai ales că acum vaccinarea e la liber, adică nu mai există grupe de vârstă. Acum, cine doreşte, poate să meargă la vaccinare”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.