Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sanatate

Raed Arafat. Necesitatea Vaccinarii Obligatorie: Dacă te îmbolnăvești și vă îmbolnăviți între voi și mergeți acasă, nu mai are cine să lucreze.

Raed Arafat. Necesitatea Vaccinarii Obligatorie. Dacă te îmbolnăvești și vă îmbolnăviți între voi și mergeți acasă, nu mai are cine să lucreze. Raed Arafat a declarat că, în cazul unor focare de COVID, nu va mai avea cine să lucreze.

Nu e vorba numai de tine, ci că ești funcționar într-o structură esențială. Dacă te îmbolnăvești și vă îmbolnăviți între voi și mergeți acasă, nu mai are cine să lucreze. Dacă nu e vaccinarea obligatorie, trebuie măcar să te testezi periodic. (…) Cine nu vrea să se vaccineze, cel puțin trebuie să se testeze periodic în instituții cu expunere publică și unde avem personal care nu poate să plece acasă, să stea în carantină 14 zile sau să moară, cum a murit un pompier acum câteva zile de 44 de ani nevaccinat. Acești oameni sunt expuși. Dacă nu e vaccinare obligatorie, măcar testareaa spus Raed Arafat, la Antena 3.

Arafat a mai precizat că, dacă personalul medical se infectează cu coronavirus, nu va mai avea cine să aibă grijă de pacienți. Arafat a amintit și de o decizie a CEDO, într-un caz în care 667 de pompieri din Franța au dat în judecată statul pentru că îi obliga că se vaccineze, dar au pierdut procesul.

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății și actual consilier onorific al premierului Florin Cîțu, a vorbit recent despre vaccinarea obligatorie. Măsura va viza doar anumite categorii de persoane, printre care profesori, polițiști, pompieri și jandarmi, cei vârstnici, seropozitivi, bolnavii de cancer sau cei care au suferit transplanturi. Tătaru va prezenta miercuri lista de propuneri în ședința de guvern.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.