Actualitate

Raed Arafat s-a vaccinat astăzi ”fiindcă i-a venit rândul”. E ”singura modalitate să ne protejăm”

arafat la vaccin

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, s-a vaccinat astăzi, împreună cu colegi din conducerea acestei structuri de stat.

Vaccinarea, care a putut fi filmată și de ziaristi, a avut loc la  Centrul de Vaccinarea din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București.

Arafat a a spus că s-a vaccinat astăzi fiindcă acum i-a venit rândul. El a mărturisit că nu a fost cu nimic deosebit de vaccinul pe care  și-l face anual pentru a ține departe  gripa. Secretarul de stat a fost la vaccin și cu alți colegi din conducerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, iar din această structură vor merge să se vaccineze peste 90 la sută din angajați. ”E singura modalitate să ne apărăm. Nu e obligatoriu, vaccinul e gratis și îi îndemn pe cetățeni să nu mai dea crezare informațiilor false, ci să se informeze corect”.

Aurelia Apostol, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.