Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Raețchi (PNL), despre Ludovic Orban: A ales să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban

raetchi

Ovidiu Raețchi, fost deputat liberal, spune că Ludovic Orban i s-a părut „destupat la minte și liberal”, însă acum consideră că acesta „a ales să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban”.

Afirmațiile vin după ce Ludovic Orban a declarat că partidul trebuie să fie legat de biserică și să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, subliniind despre colegii de la USR PLUS că „nu i-a văzut jurând pe Biblie, și nu i-a văzut făcând cruce”.

Iată ce a scris Ovidiu Raețchi, pe pagina de facebook:

„Mie Ludovic Orban mi s-a părut destupat la minte și liberal. Când a început să umple conducerea PNL de grupuri de rugăciune, am zis că face un compromis politic. Când a mers pe drumul lui Dragnea la Referendumul pentru Familie, am zis că mai face un compromis politic. Când mi-a explicat la Referendum – după ce l-am criticat – cum vine treaba cu neo-marxismul, am zis că e doar puțin depășit de vremuri. Când a interzis liberalilor să semneze proiectul CNCD pentru parteneriatul civil, m-am gândit că se lasă păcălit de sondaje superficiale.

Dar astăzi, după ce l-am auzit dezlănțuindu-se cu crucea și Biblia, propunându-și să facă din partidul istoric al burgheziei și intelectualității laice și modernizatoare o caricatură de partid al lui Octavian Goga, îmi dau seama că a ales deja să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban. Și asta deja nu mai e o problemă internă a PNL – devine o problemă pentru România, stat care a reușit până acum să echilibreze sănătos în această regiune derapajele Poloniei și Ungariei”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.