Life Style

Raluca de la Puterea Dragostei, plina de bube pe fata! Nici machiajul nu o ajuta

kitunghii.ro

In editia recenta a emisiunii de la Kanal D, camera a surprins un detaliu neplacut. Raluca statea cu capul pe canapea si vorbea cu una din concurente.

Raluca de la Puterea Dragostei, plina de bube pe fata. Detaliul neplacut a fost filmat de catre cameramani. Concurenta a avut un moment de slabiciune din cauza unui concurent de la Puterea Dragostei. Aceasta discuta cu o alta tanara din casa desfraului, din Turcia.

Raluca de la Puterea Dragostei are tenul plin de mici bubite si cosuri. Cu toate ca apare puternic fardata la orice editie, imperfectiunile tenului se vad. In momentul in care si-a asezat capul pe canapea si cameramani au luat-o in prim plan, problemele ei s-au vazut.

Raluca sufera dupa un concurent. Numele lui este Ricardo si tanara a gresit in fata lui. Aceasta sustine ca, decat sa il bage in dramele si problemele ei, mai bine renunta la relatia cu Ricardo. Chiar daca nu vrea sa il paraseasca, Raluca sustine ca nu stie ce sa faca. Chiar a plans, in timp ce Ricardo a fost socat sa afle gandurile ei.

Concurentii Puterea Dragostei au sarit de la etaj

Concurentii de la Puterea Dragostei au inceput sa faca prostii pe banda rulanta, in Turcia. Acestia au devastat, in urma cu cateva saptamani, casa inchiriata. Acum, un alt concurent a sarit de la etaj! Andreea Mantea a fost in stare de soc cand a vazut ce le trece prin cap concurentilor ei.

Aceasta i-a surprins in timp ce au sarit de pe o scara, de la etajul 1. Concurentii riscau sa se accidenteze si Kanal D era obligat sa aiba grija de ei.

Cand a vazut ce le trece prin cap, Andreea Mantea s-a enervat. Bruneta a inceput sa urle la ei si sa le ceara socoteala. Ca prezentatoare, si ea are o responsabilitate fata de tineri.

Chiar daca nu ii poate controla pe cei din emisiune, trebuie sa se asigure ca toti se intorc in Romania nevatamati.

Raluca de la Puterea Dragostei, plina de bube pe fata! (1)
pni.ro%20

Comment here