Actualitate

Rareș Bogdan își invită colegii liberali să-l ignore pe Vlad Voiculescu. Singura noastră preocupare este să aducem bani europenio

rareș bogdan 2

Demiterea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu agită în continuare spiritele în coaliția de guvernare. Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, își invită colegii să nu mai dea replici  și să-și vadă de principalul obiectiv,. aducere abanilor europeni în România.

„Interesul naţional este să aducem bani europeni, să îi implementăm şi să facem reformele întârziate 30 de ani. Dacă nu vom înţelege rapid acest lucru şi vom continua un război al orgoliilor… Chiar îi rog pe colegii mei, din tot sufletul, chiar dacă ştiu că sunt pregătiţi unii dintre ei să reacţioneze, îi rog să fie calmi şi să fim cât se poate de raţionali, de maturi şi să nu reacționeze nimeni la acuzaţiile lui Vlad Voiculescu, în niciun fel. Noi trebuie să rămânem pentru a restabili legăturile cu USR PLUS. Nu avem altă soluţie de guvernare. Nu vrem să guvernăm minoritar, nu vrem să guvernăm cu PSD, nu vrem să guvernăm în altă formulă, decât cu USR PLUS. Este extrem de important să nu reacţionăm pentru că s-ar rupe punţi care deja sunt întinse la maxim”, a spus Rareş Bogdan, la Antena 3.

Fostul ziarist cere totuși o lămurire de la Voiculescu în legătură cu afirmația extrem de periculoasă legată de cifrele false legate de coronavirus. În ce sens? Sunt mai mici, mai mari? O asemenea afirmație, fără suport, poate dărâma prestigiul european al României și finanțarea pe care o primim pe sănătate.

D. Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.