miercuri 15 august 2018 2:44 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Rareș Bogdan nu i-a uitat pe francezi. Le-a dat replica
Adpres Market

Rareș Bogdan nu i-a uitat pe francezi. Le-a dat replica

AdpresFM - Radio Online Stations  

Rareș Bogdan a postat pe pagina lui de Facebook o caricatură referitoare la câștigarea de către Franța a Campionatului Mondial de Fotbal.


Caricatura postată de Rareș Bogdan este o parodie-replică la caricatura apărută în publicația franceză Charlie Hebdo, după ce Simona Halep a câștigat trofeul de la Roland Garros.

“E greu sa uitam….. chiar daca iertam! :) …o glumita nevinovata” sunt cuvintele care însoțesc caricatura postată de jurnalistul Realitatea TV (VEZI GALERIA FOTO!).

Acum o lună, francezii de la Charlie Hebdo au publicat o caricatură, alături de cuvintele: “O româncă a câștigat Roland Garros: “Fier vechi, fier vechi” (VEZI GALERIA FOTO!).

Ținta era câștigătoarea trofeului de la Paris, Simona Halep. Foarte mulți români s-au declarat consternați și au considerat desenul drept o caricatură rasistă și o jignire la adresa Simonei Halep și a poporului român.

Charlie Hebdo este o revistă satirică franceză, cu apariție săptămânală, care publică, în mare parte, caricaturi și desene, dar și articole controversate.

Charlie Hebdo a devenit cunoscut în lume după ce a fost ținta unui atac terorist, în 2015, atunci când 12 jurnaliști au fost împușcați de către fundamentaliștii islamiști, după ce au publicat o caricatură la adresa lui Allah.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com