duminică 19 august 2018 9:13 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Rareş Bogdan, teorie bombă despre viitorul Premier | Nu e Predoiu. Dacian Cioloş va fi următorul
Adpres Market
dacian-ciolos-1024x683

Rareş Bogdan, teorie bombă despre viitorul Premier | Nu e Predoiu. Dacian Cioloş va fi următorul

AdpresFM - Radio Online Stations  

dacian-ciolos

Dacian Cioloş va fi următorul premier al României. Dezvăluirea a fost făcută astăzi de realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan, în emisiunea „Unu la unu”, moderată la Realitatea FM Cluj de Ionel Lespuc.

Zilele lui Victor Ponta la Palatul Victoria sunt numărate. „Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş”, a dezvăluit în premieră Rareş Bogdan, citat de ziuadecj.realitatea.net

„Cătălin Predoiu mai stă puţin în umbră”, a completat realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, adăugând că premierul desemnat al PNL ar putea deţine cel mult o funcţie de vicepremier în viitorul guvern tehnocrat.

Dacian Cioloș este ardelean. S-a născut la Zalău şi a absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, în 1994). Între 2002 şi 2003 a lucrat la Comisia Europeană, în cadrul Delegației CE în România, ca Task Manager Agricultură și Dezvoltare rurală, SAPARD. Din 2005 a activat în cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale, mai întâi consilier al ministrului, apoi subsecretar de stat pentru Afaceri Europene. A devenit ministru al agriculturii și dezvoltării rurale (11 octombrie 2007 – 22 decembrie 2008), în Guvernul Tăriceanu, fără să fie afiliat politic.

În mandatul lui Manuel Barroso ca președinte al Comisiei Europene (2000-2004), Dacian Cioloş a ocupat postul de comisar european pentru Agricultură și Dezvoltare rurală, realizând prima reformă a Politicii Agricole Comune.

La începutul lunii iulie 2015, noul preşedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit pe Dacian Cioloş în funcţia de consilier special pentru securitate alimentară, mai informează ziuadecj.realitatea.net

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com