Actualitate

Răstunare de situaţie în cazul Caracal. Mama Luizei a acceptat. „Doamna Melencu a contactat ofițerul de Poliție”

Prelevarea de proba ADN de la mama Luizei Melencu a fost amânată pentru luni, anunță avocatul acesteia.

Totodată, reprezentanții DIICOT au declarat, că Monica Melencu a contactat ofițerul de poliție spunând că este de acord cu prelevarea de noi probe, potrivit transparentnews.ro

„Din cauza stării de sănătate și zdruncinare în care se află (n.r: Monica Melencu), din cauza faptului că se ocupă și de tatăl dânsei aflat în spital și pentru că este weekend, se va merge pentru a i se recolta probe luni”, a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Anterior, acesta anunțase că prelevarea de probe ADN va avea loc sâmbătă după-amiaza.

„Doamna Melencu a contactat ofițerul de Poliție, căruia i-a comunicat că este de acord să se deplaseze la București cu o mașină pusă la dispoziție de către Poliție, pentru prelevare de probe la sediul Institutului Național de Criminalistică”, a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN. Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la București, însă a pus condiția ca avocatul Tonel Pop să asiste la recoltare și să fie dusă cu mașina la București, de către anchetatori, pentru că nu are bani.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.