sâmbătă 22 septembrie 2018 10:14 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / RASTURNARE de SITUATIE.Care va fi soarta Palatului Elisabeta dupa mazilirea lui Tudose
Adpres Market

RASTURNARE de SITUATIE.Care va fi soarta Palatului Elisabeta dupa mazilirea lui Tudose

AdpresFM - Radio Online Stations  

După mazilirea lui Tudose, se pare că vom avea parte de o răsturnare de situaţie. Familia Regală ar putea să rămână în continuare în Palatul Elisabeta și există o negociere în curs legată de chiria pentru acesta.

Şeful Casei Regale, Andrew Popper, a oferit detalii neștiute despre Palatul Peleș, dar și despre lucrurile pe care Majestatea Sa nu le-a făcut. Un exemplu îl reprezintă motivul pentru care Regele Mihai I nu a revendicat Palatul Elisabeta. „Motivul pentru care se dorește ca acest palat să rămână în folosința Casei Regale este pentru activitățile publice care se desfășoară aici. Acest imobil este folosit doar într-o mică măsură ca o locuință și este folosit în marea lui majoritate pentru organizarea de evenimente publice care au foarte multă importanță. Au fost zeci de evenimente aici la care au participat instituții de stat, membri ai societății civile, au fost aici capete incoronate și șefi de stat”, a spus Andrew Popper, conform Antena 3.

Șeful Casei Regale spune că Ministerul Culturii și-a luat obligația să întrețină imobilele în stare bună, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Post-ul RASTURNARE de SITUATIE.Care va fi soarta Palatului Elisabeta dupa mazilirea lui Tudose apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com