duminică 23 septembrie 2018 12:08 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu sau Marcel Pușcaș? Verdictul la alegerile FRF, pe 18 aprilie
Adpres Market

Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu sau Marcel Pușcaș? Verdictul la alegerile FRF, pe 18 aprilie

AdpresFM - Radio Online Stations  


La alegerile pentru preşedinţia FRF, care vor începe la ora 11:00, vor avea drept de vot 257 de membri afiliaţi.

Realitatea.net este singurul site de ştiri care a avut iniţiativa să găzduiască opiniile celor trei candidaţi, cu șanse reale, la sefia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș.

Burleanu a declinat invitația, însă ceilalți doi au acceptat și au vorbit pentru realitatea.net, răspunzând mai multor întrebări incomode, pe care, altfel, le evită. 

Citește și: EXPLOZIV | Marcel Puşcaş, pentru realitatea.net, despre “pilele şi amantlâcurile” din FRF, despre SRI + ce i-a propus FRF


Cine sunt candidații la șefia FRF:

Răzvan Burleanu: actualul președinte are 33 de ani și este cel mai tânăr șef pe care l-a avut fotbalul românesc de-a lungul timpului. În 2014, când avea 29 de ani, Burleanu a câștigat alegerile de la FRF, cu toate că nu era un nume cunoscut. Asta pentru că Gică Popescu, favoritul de atunci, a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, cu doar o zi înaintea alegerilor. Burleanu a beneficiat atunci de sprijinul candidaţilor Gheorghe Chivorchian şi Marcel Puşcaş, aceștia cedându-i voturile. Drept recompensă, cei doi au fost instalați în funcţii la FRF. La acea vreme, s-a speculat că Răzvan Burleanu ar fi beneficiat și de sprijinul Serviciilor.

Ionuţ Lupescu: este considerat principalul opozant al lui Răzvan Burleanu. Lupescu are 49 de ani și și-a anunțat candidatura pe 11 februarie, printr-o declarație exclusivă acordată www.realitatea.net.

Lupescu reprezintă “Generaţia de Aur” și beneficiază de sprijinul moral al majorității gloriilor fotbalului românesc.

Ionuț Lupescu a fost ultima dată director în Cadrul Comisiei Tehnice de la UEFA.

Fostul mijlocaș a jucat în campionatul românesc, în prima divizie, în perioadele 1986-1990, 1998-2000 și 2000-2002, de fiecare dată numai la Dinamo. Are 183 de meciuri și 25 de goluri în Liga I. În palmares, are 3 titluri de campion al României, 3 Cupe ale României, Cupa Germaniei cu Bayer Leverkusen și un titlu în Arabia Saudită, cu Al Hilal. Lupescu a adunat 74 de selecții la echipa națională, marcând de 6 ori (a debutat la “națională” pe 3 februarie 1988, în Israel – România 0-2).

Marcel Pușcaș: Fostul fotbalist și președinte al Stelei are 57 de ani. El a mai candidat și acum 4 ani, dar a ieșit după primul tur de scrutin.

Marcel Pușcaș a ocupat ultima dată funcţia de director de dezvoltare în FRF, dar a fost marginalizat de Federație, întrucât, în ultimii doi ani, s-a transformat într-un puternic contestatar al șefilor săi din FRF. Pușcaș a fost șicanat în ultimii doi ani, dar nu a cedat și a rămas în Federație, având două procese pe rol, pe Codul Muncii, cu actualul angajator.

Marcel Puşcaş a jucat fotbal la Crişul Oradea, FC Bihor, Steaua București, Rapid, CS Târgovişte şi Steaua Mizil. Apoi a antrenat echipele CS Târgovişte şi Rapid.

Puşcaş a fost președinte de club la Viitorul Oradea şi la Steaua Bucureşti. În 1997, când era președinte la Steaua, după controversatul meci din preliminariile Ligii Campionilor PSG – Steaua 5-0, a fost acuzat că a vândut meciul.

În perioada 2002 – 2004, a cochetat cu activitatea de impresar.

Ilie Drăgan: Are 33 de ani și este un nume necunoscut publicului, fiind cel mai slab cotat la aceste alegeri. Drăgan a declarat că scopul lui este de a ajunge preşedinte al Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti (AMFB).

Ilie Drăgan a absolvit ANEFS, cu specializarea în management sportiv. El deţine, împreună cu doi asociaţi, un club de fotbal pentru copii.

În perioada 2014 – 2016, a fost lector la Şcoala Federală de Antrenori din cadrul FRF.

Ilie Drăgan a fost fotbalist junior la Rapid, iar ca senior a jucat doar la nivelul Ligii a IV-a.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com