Sport

Răzvan Lucescu, contract fabulos la Al Hilal

kitunghii.ro

Răzvan Lucescu a fost prezentat de Al Hilal Riad printr-un clip impresionant postat pe contul de twitter al echipei din Arabia Saudită.

Razvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic dupa ce a reusit sa castige titlul si cupa cu echipa elena. De 34 de ani nu mai reusise PAOK sa castige campionatul in Grecia.

Al Hilal i-a platit clauza de reziliere de 2 milioane de euro si il plateste pe Razvan Lucescu cu un salariu de 4 milioane de dolari.

Razvan Lucescu va pleca in Austria, acolo unde Al Hilal este in cantonament.

„În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru încredere, vreau să vă mulţumesc pentru oportunitatea oferită de a fi antrenorul celei mai cunoscute echipe din Asia. Ştiu să aici există o pasiune imensă pentru această echipă, ştiu că aşteptările sunt uriaşe şi simt o mare responsabilitate. Eu şi staful meu vom veni să dăm totul, toată inima, tot sufletul, să avem un sezon foarte bun şi să le aducem bucurie tuturor fanilor care susţin Al Hilal. Ştiu că poate mulţi dintre ei nu ştiu nimic despre mine, vin dintr-o altă ţară, din altă competiţie, dintr-o cultură diferită şi trebuie să le arăt tuturor, să demonstrez împreună cu secunzii mei că ştim să câştigăm respectul oamenilor”, a spus Răzvan Lucescu.

Articolul Răzvan Lucescu, contract fabulos la Al Hilal apare prima dată în Cronica Romana.

pni.ro%20

Comment here