Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Uncategorized

RebeKa debutează cu melodia “Ne Cheamă Dragostea”

RebeKa (Rebeca Moje) este cel mai nou nume proaspăt lansat în lumea muzicală din România.

Născută la Madrid, Spania, dar stabilită cu familia, de la vârsta de 2 ani în Baia Mare, RebeKa de mic copil simțea o dragoste aparte pentru muzică, fiind un copil foarte activ la evenimentele musicale de la școala. Odată cu trecerea timpului a început să studieze muzica la P.S. Academy din Baia Mare, ulterior la Recreart, iar momentan este membru în Enjoy Music Oradea.

RebeKa este laureată a festivalurilor și concursurilor muzicale naționale și internaționale, iar experiența respectivă și-a spus cuvântul și când l-a întâlnit pe interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care a rămas încântat de timbrul ei vocal și i-a propus o colaborare muzicală. Drept dovadă a aparut și piesa “Ne Cheamă Dragostea”, compusă de către EL Radu și colegul său din Spania, #TheMasterOfTheSound.

Tânăra interpretă din start ce a auzit demo-ul piesei a simțit că este piesa ei de suflet.

Premiera piesei a avut loc la celebrul matinal TV – “Neatza cu Răzvan și Dani”, de la ANTENA 1 și urmează să mai fie prezentată la emisiuni TV și Radio din România, dar și Republica Moldova.

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.