Actualitate

Recrutari in Armata Romana: Cabinetului Ciuca prevede o schimbare a legii privind serviciul militar. Armata va putea sa recruteze tineri voluntari cu contract.

Programul de guvernare al Cabinetului Nicolae Ciucă prevede o schimbare a legii privind serviciul militar. În programul de guvernare al Executivului care va fi condus de Nicolae Ciucă se dorește o schimbare a legii privind serviciul militar. Armata va putea să recruteze tineri.

Serviciul militar va fi efectuat pe bază de voluntariat, iar tinerii vor fie retribuiți.

Dezvoltarea rezervei operaţionale a Armatei Române, cu accent pe rezervă voluntară şi serviciul militar în termen voluntar, precum şi a unui sistem naţional de pregătire şi instruire, elaborarea unei noi strategii, care să conecteze sistemul de forţe active cu grupul de rezervişti şi să asigure mobilizarea şi regenerarea forţelor în parametri optimi de cantitate, calitate şi viteză, o condiţie esenţială pentru realizarea acestui obiectiv reprezentând-o revizuirea cadrului legislativ, se arată în programul de guvernare.

Într-un proiect actual dezvoltat în cadrul MApN, cei care vor avea în vedere să servească în Armată vor încheia cu MApN un contract pe o perioadă determinată de 4 ani.

Potrivit realitatea.net, este vorba doar de primul contract, pentru că cele care vor urma, în cazul în care rezerviştii vor dori să fie în continuare la dispoziţia Armatei, se vor semna pe o perioadă de maximum 3 ani.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.