vineri 19 octombrie 2018 11:47 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / REFERENDUM 2018. Mesajul Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei
Adpres Market

REFERENDUM 2018. Mesajul Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei

AdpresFM - Radio Online Stations  

IPS Teofan
IPS Teofan

REFERENDUM 2018. Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei cu privire la referendumul din 6-7 octombrie 


REFERENDUM 2018. „Peste puțin timp vom fi chemați la referendum pentru modificarea unui articol din Constituție. Suntem chemați la vot pentru a schimba cuvintele «căsătoria între soți» cu formularea «căsătoria între un bărbat și o femeie». Importanța acestei modificări este mult mai mare decât ceea ce pare la prima vedere. Este vorba despre lumea de mâine, despre societatea în care dorim să trăim. Dorim o lume creștină sau o lume păgână? Dorim să fim membrii unei societăți fundamentate pe valorile Scripturii, ale cuvintelor lui Dumnezeu, Care nu se înșală niciodată, sau dorim să facem parte dintr-o societate așezată pe idei, concepții, ideologii care nu au nimic de-a face cu normalitatea, așa cum ne-au lăsat-o tatăl, mama și tradițiile noastre bune?

Înainte de manifestarea noastră prin participarea la vot este necesară multă rugăciune, este necesar mult post pentru ca Dumnezeu să ne vină în ajutor. 

În manifestarea noastră în această perioadă, suntem chemați să arătăm un duh de pace, de înțelegere, de iertare față de cei care au, poate, o altă concepție, o altă viziune, neabandonând, în același timp, mărturisirea integrală a adevărului în care credem. Dacă vom fi întâmpinați cu injurii sau ofense, să nu răspundem răului cu rău. Să avem, în același timp, în gând și în inimă, cuvântul Sfântului Apostol Petru care zice: «Dacă veți suferi pentru dreptatea voastră, fericiți veți fi. De aceea, nu vă temeți și nu vă tulburați.»(…)”

[embedded content]

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com