duminică 19 august 2018 1:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Refugiații încep să pună PRESIUNE pe granițele României | Cum au încercat cinci irakieni să intre în țară
Adpres Market
politia-de-frontiera-monitorizare-2-p-640x426

Refugiații încep să pună PRESIUNE pe granițele României | Cum au încercat cinci irakieni să intre în țară

AdpresFM - Radio Online Stations  
politia-de-frontiera-monitorizare-2-p-640x426Cinci irakieni, care au intrat ilegal în România, au fost capturați, ieri, de polițiștii de frontieră din Mehedinți la kilometrul fluvial 815 după ce au trecut ilegal Dunărea la bordul unei ambarcațiuni.
”Polițiștii de frontieră au depistat în apropierea malului românesc al fluviului Dunărea, un grup format din cinci persoane de sex masculin care intenționa să se deplaseze, prin vegetație, către interiorul țării. Cei în cauza au fost conduși pentru verificări la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Gârla Mare, județul Mehedinți”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de frontiera Mehedinți, Vasile Pera.
Irakienii, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, intenționau să ajungă într-o țară din Spațiul Schengen. Cei cinci sunt cercetați pentru trecere ilegală a frontierei de stat, iar în baza protocolului româno-bulgar, migranții vor fi predați Politiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com