Social Media

Reversul Medaliei. Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: Ai murit ptentru mine… Anamaria Prodan, exemplu de mama adevarata…

Laurențiu Reghecampf Jr. i-a transmis un mesaj dureros tatălui său prin intermediul rețelelor de socializare. Fiul lui Laurențiu a postat o poză alb-negru alături de părintele său, prin care a l-a anunțat pe acesta că a murit pentru el.

Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: Ai murit pt. mine.

Recent, Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul despre de despărțirea de Anamaria Prodan, mama copiilor lui. A apărut în presă informația cum că antrenorul de la Craiova ar urma să aibă un copil cu presupusa amantă.

Iată că, la scurt timp apare și mesajul dureros transmis de către fiul său Laurențiu Reghecampf. Bebe, așa cum îi zic părințîi, scrie într-o postare în care apare alături de părintele său un mesaj dureros la adresa tatălui: „Ai murit pt. mine”

Se prea poate că mesajul să vină că o reacție a lui Bebe, așa cum îl știe toată lumea pe Laurențiu Reghecampf Jr., după ce tatăl său ar fi anunțat oficial despărțirea de mama lui, nimeni alta decât impresara Anamaria Prodan.

În postare au primit tag și ceilalți copii ai cuplului Reghecampf.

Mesajul a fost comentat chiar de mama lui Bebe, nimeni alta decât Anamaria Prodan. Impresara a încercat să tempereze lucrurile, spunându-i că „tatăl lui este într-un moment greu al viețîi”.

Anamaria Prodan, exemplu de mama adevarata…

Un adevarat exemplu de om, femeie, coloana vertebrala, care lupta pentru familia ei. Mesajul trimis fiului ei, ne arata o femeie puternica, o mama exemplu de urmat, care nu improasca cu noroi indiferent de situatiile in care este pusa.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.