Actualitate

Revoltator: Florin Cîțu a luat din banii de pensii pentru a da șpaga primarilor și șefilor de CJ ai PNL, pentru a-l vota presedinte la Congresul PNL.

Deputatul PSD Marius Budăi a precizat că banii pe care Florin Cîţu i-a distribuit către primarii PNL care l-au votat la Congres vin de la pensii, de la bugetul Ministerului Muncii fiind tăiat cu trei miliarde lei la ultima rectificare bugetara, astfel că un miliarde de lei să fie redistribuit către Fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispoziţia premierului.

Ştiţi de unde provin banii pe care i-a dat Cîţu primarilor PNL care l-au votat la congres?

Ei bine, de la pensii! Bugetul Ministerului Muncii a fost tăiat cu 3 miliarde de lei la ultima rectificare bugetară, pentru că 1 miliard de lei să fie redistribuit către fondul de rezervă aflat la dispoziţia premierului, din care au fost plătiţi, ieri, primarii PNL!

Aşadar, dragi părinţi şi bunici, cu banii dumneavoastră şi-a cumpărat Cîţu funcţia de președinte al PNL! La pensii, salarii şi alocaţii nu a dat niciun leu, ba chiar a luat, dar a dat politrucilor din partid, că să îl aleagă preşedinte! Ruşine, Cîţule, ruşine!, a scris Marius Budăi, joi pe Facebook.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.