marți 25 septembrie 2018 4:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / REVOLTĂTOR! Medic de la Spitalul din Ploiești, UMILIT în utimul hal de șefa de secție pentru că i-a vorbit despre niște ilegalități comise chiar sub nasul ei | „Marș afară! Ești un rahat de om!” ÎNREGISTRARE INCREDIBILĂ!
Adpres Market
medic-e1444162359622

REVOLTĂTOR! Medic de la Spitalul din Ploiești, UMILIT în utimul hal de șefa de secție pentru că i-a vorbit despre niște ilegalități comise chiar sub nasul ei | „Marș afară! Ești un rahat de om!” ÎNREGISTRARE INCREDIBILĂ!

AdpresFM - Radio Online Stations  

medicÎnregistrare revoltătoare din Spitalul Municipal Ploieşti. Un medic este umilit şi jignit de către şefa de secţie pentru că a îndrăznit să se plângă de modul în care funcționează spitalul, informează reteauadestiri.ro

Iar limbajul folosit de femeie este unul demn de mahala, nicidecum de o instituţie al cărei rol este să aibă grijă de oameni.

Scenele ar fi avut loc în biroul şefei secţiei Interne din Spitalul Municipal Ploieşti, Creola Crăciun, acolo unde medicul Radu Crăciun a fost chemat la raport.

Vă avertizăm că limbajul folosit este unul licențios și extrem de violent și vă poate afecta emoțional.

Reacția șefei de secție este punctul culminant dintr-un scandal ce durează de luni de zile și a venit după ce medicul Radu Crăciun a reproșat în dese rânduri conducerii că a angajat ilegal un medic la secția de hematologie din Spitalul Municipal Ploiești.

Potrivit celor de la ph-online.ro, încă din luna martie conducerea spitalului a pregătit pe ascuns angajarea unei doamne doctor care ar fi o “cunostință” a conducerii. Aceasta urma să ocupe un post de medic în secția de hematologie a spitalului, deși nu este nevoie și se încalcă și legea.

Altfel spus, pe secția hematologie s-a forțat includerea celui de-al doilea medic, ajungând să fie doi doctoripe un total de 10 paturi în conditiile in care legea prevede un singur medic la 10 paturi. În plus, în contractul încheiat cu CAS Prahova, s-a redus numărul de paturi de hematologie de la 10 la 8.

Iar unul dintre cei care au început să se plângă de această ilegalitatea este medicul Radu Crăciun care s-a trezit cu activitatea restrânsă doar pentru ca “pila” conducerii să aibă loc.

Scandalos este și faptul că medicul hematolog deja existent, angajat al spitalului încă din 2003, a fost chemat zilnic în biroul managerului, hărțuit și amenințat din cauza că “și-a permis” să conteste legalitatea angajării noului medic. Uluitor este faptul că tot Radu Crăcin s-a ales și cu un referat către comisia de disciplină pe același motiv.

Sătul de ilegalitățile pe care cei din conducea Spitalului Municipal Ploiești, medicul Radu Crăciun cere acum public demiterea șefei de secție, Creola Crăciun.

Dacă mai este o urmă de decență în acest oraș și în această unitate, cer de urgență demiterea sau demisia acestei persoane care nu face cinste profesiei de medic, din functia de șef de secție, cer intervenția Comisiei de etică, a Consiliului de Administrație, a Colegiului Medicilor, a Consiliului Local Ploiești și a Primarului Iulian Teodorescu, care au datoria să se autosesizeze și să ia măsurile care se cuvin . Nu cred că cineva poate să aprobe și să se solidarizeze, prin menținerea acestei DOAMNE în funcție, cu un asemenea limbaj și comportament. Menționez că și alte persoane din spital au avut parte de manifestări asemănătoare din partea acesteia ,manifestari incompatibile cu orice funcție. Eu sunt un profesionist, pe care nu-l interesează jocurile de putere, politica la orice nivel, dar doresc să fiu lăsat să-mi fac meseria pentru care m-am pregătit, doresc să mi se creeze condiții pentru practicarea ei și să nu fiu călcat în picioare de oameni trecători prin unele funcții, arată medicul Radu Crăciun într-o scrisoare deschisă, citată de ph-online.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com