Social Media

Rihanna, despre perioada dificilă pe care a avut-o și echilibrul pe care și-l dorește în viața ei

Rihanna este una dintre artistele care întotdeauna a vorbit sincer despre perioadele mai puțin fericite din viața ei, iar de această dată ea a dezvăluit faptul că anul pe care l-a avut nu a fost deloc unul ușor.

„Pentru familia mea, toți prietenii, colegii cărora trebuia să le răspund în ultimele luni, iertați-mă vă rog. Acest an a fost copleșitor pentru mine și lucrez la acel lucru care se numește echilibru”, a scris Rihanna pe Instagram. Pe lângă asta, la sfârșitul descrierii a scris „brb” („be right back„), semn că ea ar vrea să ia o pauză.

Recent, Rihanna a acordat un interviu revistei Vogue, în care a făcut mai multe mărturisiri, atât cu privire la relația pe care o are cu omul de afaceri Hassan Jameel, cât și referitor la dorința ei de a deveni mamă. „Sunt într-o relație exclusivă de ceva timp. Și funcționează foarte bine, așa că sunt fericită.” Întrebată dacă își dorește copii, ea a spus că „fără îndoială” vrea să aibă.

În urmă cu o lună, Rihanna a anunțat faptul că va lansa o carte autobiografică vizuală, în colaborare cu publisher-ul…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.