luni 24 septembrie 2018 11:06 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Robert Turcescu face conexiunile Cine minte? | La ce oră au ajuns echipajele SMURD la locul tragediei? Cînd a fost făcut apelul la 112?
Adpres Market
018818714_30300

Robert Turcescu face conexiunile Cine minte? | La ce oră au ajuns echipajele SMURD la locul tragediei? Cînd a fost făcut apelul la 112?

AdpresFM - Radio Online Stations  

0,,18818714_303,00Ceasul de pe ecranul televizorului arata 23.32. Emisia e pe DIGI 24.

Realizator: Buna seara, ne puteti spune ce s-a intimplat?

Adrian Marin, ISU Bucuresti: In acest moment informatiile sint dramatice, mai multe persoane intoxicate, in stop cardio-respirator, sint resuscitate de colegi din ambulantele SMURD cit si de asistenti medicali de la echipajele SABIF. Incendiul s-a petrecut pe strada Tabacari la un club de noapte si a fost anuntat prin numar unic de urgenta IN URMA CU APROXIMATIV JUMATATE DE ORA…

La o zi distanta, adica simbata, secretarul de stat Raed Arafat a declarat la Palatul Victoria că prima ambulanţă a ajuns la clubul Colectiv din Bucureşti după 11 minute de la primul apel efectuat la numărul de urgenţă 112.

„Apelul a intrat la 22:32, au fost mobilizate primele forţe şi au început deplasarea către locul incendiului, sosind acolo la 22:43. Deci, de la primirea primului apel la 112 până la sosirea la faţa locului 11 minute”, a spus Arafat.

Una dintre persoanele care a scapat cu viata din clubul Colectiv, Andreea Sopa a postat detalii extrem de interesante pe contul ei de Facebook despre felul in care (nu) s-au miscat salvatorii coordonati de Arafat si aflati in directa subordine a lui Oprea.

Sopa

Punind cap la cap informatiile precum si alte declaratii ale martorilor, se contureaza ipoteza uluitoare ca apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22.32, dar ca primele echipaje capabile sa ajute victimele au fost prezente la Colectiv abia dupa 25 de minute!

Faptul ca ni se ascunde ceva e intarit si de discutia pe care jurnalistul Alex Cautis a avut-o cu una dintre asistentele implicate in operatiunile de salvare. Femeia a avut curajul sa acuze faptul ca s-a intervenit cu intirziere la locul tragediei, dar a fost amenintata!

cautis

Cine minte? La ce ora au ajuns, de fapt, ambulantele si echipajele SMURD la locul tragediei? Cind a fost facut apelul la 112?

sursa: turcescu.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com