sâmbătă 18 august 2018 6:27 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Robert Turcescu, previziune sumbră pentru Oprea | „Domnul Gheneral, a sosit timpul acela de care v-aţi temut cel mai mult”
Adpres Market
turcescu-600x375

Robert Turcescu, previziune sumbră pentru Oprea | „Domnul Gheneral, a sosit timpul acela de care v-aţi temut cel mai mult”

AdpresFM - Radio Online Stations  

turcescuÎntr-o postare publicată, luni, pe Facebook, Robert Turcescu sugerează că Oprea (pe care îl cataloghează drept „jolly-jokerul politicii naţionale”) ar fi tot mai aproape de un dosar penal, amintind, în acest sens, de presupusul plagiat, de un eventual scandal imobiliar, de „minciunile din CV”, precum şi despre problemele penale ale unor rude ale demnitarului.

„Ar trebui să admitem cu toţii un adevăr simplu: geaba se chinuie DNA, americanii, olandezii, luna roşie sau zodiacul chinezesc să facă ordine în politica românească, atîta vreme cît unul ca Oprea a ajuns să facă pe jolly-jokerul politicii naţionale nu văd nici o şansă de schimbare profundă şi reală. De acest adevăr simplu încep să se convingă tot mai mulţi. Din ţară şi, mai ales, din afară ei. Le-a luat ceva timp, e adevărat, dar Marioara din Casimcea, fratele Daniel din 13 Septembrie, blocul neterminat de unde a început drumul spre marea avere imobiliară, plagiatele, impostură academică, minciunile din CV şi multe, multe altele, ies la iveală. De fapt, se adună în fiecare zi teancuri-teancuri de documente, fotografii şi…declaraţii de martori. Unii s-au luat deja cu mîinile de cap cînd au văzut pe cine au susţinut. Ei zic că n-au ştiut, eu nu-i cred, dar nici nu mai contează. E bine că acum s-au convins: Oprea şi sistemul pe care l-a creat nu au legătură cu România viitorului. E doar o sumă de complicităţi şi fraude pe diverse paliere care trebuie să înceteze. Deci, domnul Gheneral, a sosit timpul acela de care v-aţi temut cel mai mult, cînd ar trebui să va fie clar pînă şi ‘mneavoastră că trecutul nu se prescrie”, a scris Turcescu.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com