Sport

Roger Federer, veste impresionantă despre Novak Djokovic

Marele campion elveţian Roger Federer, deţinătorul trofeului la Melbourne, consideră că Novak Djokovic, liderul ATP, este favorit la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va începe pe 14 ianuarie. Sârbul a fost eliminat surprinzător vineri în semifinalele turneului de la Doha.


Eu sunt unul dintre primii 10 favoriţi şi la fel sunt şi alţii. Nu cunosc tragerea la sorţi încă, nu ştiu cine e oponentul meu în primul tur sau măcar dacă voi juca ziua sau pe timp de seară. În ceea ce priveşte numele celui care ar putea câştiga, ştim cu toţii cine sunt “suspecţii principali”. Eu doar fac parte din grămadă. Fără niciun fel de îndoială, Novak Djokovic este favorit. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat la Doha, are un joc foarte puternic, ce a devenit şi mai puternic în ultimele 5-6 luni ale anului trecut. E greu să baţi un jucător de calibrul său, odată ce şi-a intrat în mână“, a declarat Roger Federer, sâmbătă, după ce a câştigat, alături de Belinda Bencic, Cupa Hopman, conform Mediafax.

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, va avea loc în perioada 14-27 ianuarie în Melbourne, Australia.

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.