vineri 21 septembrie 2018 4:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Roland Cătălin Pena | Asta înseamnă să fii nesimţit!
Adpres Market
raniti-colectiv11

Roland Cătălin Pena | Asta înseamnă să fii nesimţit!

AdpresFM - Radio Online Stations  

raniti colectiv

A trebuit să aflăm duminică de la Comisia Europeană că deştepţii care ne ucid zi de zi nu au activat Mecanismul UE de protecţie civilă şi că abia joi au cerut ajutor de la Bruxelles pentru răniţii din clubul Colectiv. Asta e ţara în care toţi neisprăviţii ajung miniştri. Uitaţi-vă la Duşa de la Apărare, cu Ştefan Gheorghiu la bază… Priviţi la caricatura aia de la Sănătate, la izmenarul care se ocupă de siguranţa naţională… Amintiţi-vă de unul Ponta! Sper că nu l-aţi uitat aşa repede. Să plătească! Toţi şi pentru toate. Nu doar politic…Nu i-a luat nimeni cu arcanul la guvernare. Prostia nu e circumstanţă atenuantă!

Preşedintele Iohannis se consultă cu cine prinde. Sigur nu l-a consultat nimeni când era mic. Ştie cineva dacă s-a inventat un tratament prin care poţi deveni adevărat şef de stat? Dacă da, este rugat să-l transmită pe adresa Palatului Cotroceni.

Strada se mobiliza luni pe la prânz împotriva guvernatorului Isărescu, care spune că un premier tehnocrat nu ar fi chiar rău şi a anunţat că are şi el câţiva la BNR. Însă, mai important, guvernatorul Klemm, cu sediul în Ambasada Americii, ce zice? O băga capul la cutie după ce Traian Băsescu i-a transmis, nici fin, nici elegant, să nu se mai amestece în treburile noastre interne? O fi uitat marinarul de Parteneriatul Strategic, sau ce o fi vrut?

Răniţii de la Colectiv mor pe capete, iar Raed Arafat continuă să ne salveze. Îl doare în planor. Asta înseamnă să fii nesimţit!

A mai ieşit o chestie la iveală. Se numeşte Cyanokit, un medicament aprobat în UE încă din 2007, şi este utilizat în cazul intoxicărilor cu cianuri, în cazul victimelor care au inhalat ori au fost expuse tegumentar fumului toxic rezultat din incendiile izbucnite în spaţii închise. Medicamentul este un tratament-standard în SUA, Marea Britanie sau Franţa, în cazurile de intoxicări cu fum. La noi, nu este!

 

Sursa: puterea.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com