Actualitate

Românce torturate în Italia ca să se prostitueze. „Mi-au tăiat carnea de pe picior și au pus sare peste ea”

Într-un reportaj realizat de televiziunea din Italia RAI se arată situaţia prostituţiei din această ţară, punându-se accent pe peștii români și prostituatele românce.

În materialul filmat se prezintă faptul că dintre 100.000 prostituate din Italia, 55% sunt românce, iar 37% dintre prostituatele din Italia sunt minore, potrivit transparentnews.ro

Un „protector” sau „peşte” poate câștiga între 20.000, chiar 30.000 euro pe lună.

De asemenea, fetele se pot împrumuta de la un peşte la altul, funcţie de înţelegerile dintre ei.

Toate fetele, în special minorele nu au nicio cale de a ieși din această rețea. Ele practic sunt captive, iar după spusele unui proxenet român ele sunt bătute dacă nu se supun, iar dacă încearcă să fugă nu au șanse de izbândă.

„Ne trimiteau în fiecare seară să facem mii de euro. În fiecare seară. Am încercat să scap, dar m-au prins și m-au bătut. M-au bătut de atâtea ori, încât nu mai țin minte. Viața mea a fost un infern. M-au legat de un copac într-o pădure în provincia Varesse. Mi-au tăiat carnea de pe picior și au pus sare peste ea”, a mărturisit Adelina, o tânără care a avut norocul să supraviețuiască.

Lucian Ionescu

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.