Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

Romania: Criminal achitat pentru omor. A ucis un om cu 23 de lovituri de cutit. (Foto + Video)

Criminalul din Negrești-Oaș, Berinde Dumitru, care a ucis un om cu 23 de lovituri de cuțit, în data de 24.06.2020, a scăpat de închisoare! Concret, el a fost achitat săptămâna aceasta pentru fapta comisă, fiindcă nu avea discernământ. Individul va fi internat între-o clinică de psihiatrie ”până la însănătoșire”. 

Soluția pe scurt a judecătorilor Tribunalului Satu Mare: ”Dispune achitarea inculpatului B.D., aflat în stare de arest preventiv la Penitenciarul Oradea şi în prezent transferat la Penitenciar Spital Mioveni, de sub învinuirea săvârşirii infracţiunii de omor (…) dispune internarea inculpatului într-o unitate sanitară de specialitate psihistrică, până la însănătoşire (…) dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 9/25.062020 şi internarea acestuia de îndată într-o unitate spitalicească de profil (…)”

Potrivit informațiilor PresaSM, victima s-ar fi dus acasă la agresor, în jurul orei 18.00, după care au consumat împreună băuturi alcoolice. Se presupune că pe fondul unor discuții în contradictoriu, criminalul și-a înjunghiat partenerul de pahar de 23 de ori, după care și-a aruncat victima în plină stradă, în fața propriei case.

Mai mulți copii care au trecut prin zonă, iar când l-au văzut pe bărbat agonizând au sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Echipajul medical de prim-ajutor a încercat să resusciteze victima timp de zeci de minute, fără nicio șansă.

Unul dintre ofițerii Poliției Negrești-Oaș, care locuiește în zonă, a realizat ce s-a întâmplat și s-a dus să discute cu criminalul în zona porții de acces în curte. Martorii au declarat pentru PresaSM că la întrebarea ofițerului: ”Ce faci, Dumitre?!”, criminalul a răspuns: ”Mă plimb prin curte”

Omul legii a realizat despre ce e vorba, iar după ce au ajuns colegii săi la fața locului, acesta le-a făcut semn să intre prin curtea din vecini și să îl surprindă din spate, în timp ce un alt echipaj a așteptat la poartă. În doar câteva secunde, agresorul a fost încătușat și dus la sediul Poliției Negrești-Oaș.

La întrebarea de ce a comis crima, agresorul ar fi declarat: ”M-a supărat”. Bărbatul este recidivist și este cunoscut în zonă cu afecțiuni psihice.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.