Actualitate

România, lovită de caniculă

canicula

40 de grade Celsius este temeratura resimţită miercuri, la ora 14, la Gura Portiţei, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Disconfortul termic este accentuat în mai multe zone din ţară, iar românii sunt sfătuiți să-și ia măsuri de precauție necesare în fața acestui val de caniculă. În paralel, meteorologii ANM au emis avertizări de instabilitate atmosferică în mai multe judeţe. 

La ora 14, la Gura Portiţei temperatura resimţită era de 40 de grade Celsius. Canicula este şi la Gorgova (judeţul Tulcea), Brăila şi Sânnicolau Mare ( judeţul Timiş), unde temperatura resimţită era de 39 de grade Celsius. Temperaturi caniculare sunt resimţite şi în Galaţi, Focşani, Bechet – 38 de grade Celsius.

În Capitală, la staţia Filaret temperatura resimţită este de 36 de grade Celsius, în timp ce la staţiile Băneasa şi Afumaţi – 35 grade Celsius.

Articolul România, lovită de caniculă apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.