Actualitate

Romania lucrului bine facut: Primar de Timisoara, cu nevasta chinezoaica ce lucreaza la ONU, dar fara domiciliu.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și-a pus pirostriile zilele trecute, în taină, după ce presa a relatat că iubita sa mai are puțin și naște. Căsătoria oficiată pe 5 august apare pe siteul primăriei, numai că ea vine la pachet cu informații care ridică și mai puternic întrebări privind legalitatea mandatului lui Fritz.
Dominic Samuel Fritz si Lin Yiran

Siteul demnitatea.info relatează azi că, potrivit procedurii uzuale, Serviciul de Stare Civilă Timișoara publică într-o rubrică de pe site-ul Primăriei înregistrarea tuturor căsătoriilor pe care le oficiază, împreună cu câteva date simple.

”S-a bucurat de această „tradiție” și tânărul primar Dominic Samuel Fritz, a cărui căsătorie civilă cu Lin Yiran, domiciliată în Tianjin, R.P. Chineză, apare consemnată pentru data de 5 august. Surprize-surprize în rândul doi din anunț, unde atrage atenția o liniuță trasă peste „domiciliu” și o completare efectuată deasupra: „rezidența”… în Timișoara!” se arată în material.


Reamintim că încă de la alegerile locale de anul trecut, Dominic Fritz se află în centrul unor mari dispute din cauza faptului că el nu a avut domiciliu în Timișoara, în condițiile în care Codul Administrativ impune obligativitatea existenței acestuia, pentru a putea candida. Pînă se rezolvă disputa privind dreptul lui Fritz de a candida doar pe bază de rezidență, documentul de pe siteul primăriei relevă că primarul Timișoarei nu are nici pînă azi domiciliu.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.