Actualitate

Românii de la parada militară de 1 Decembrie au avut parte de o surpriză

Românii de la parada militară, organizată în această duminică, cu prilejul zilei de 1 Decembrie, au avut parte de o mare surpriză. Atunci când a sosit la evenimentul deosebit de important, acolo unde era așteptat de zeci de mii de români prezenți în Piața Arcului de Triumf, din Capitală, președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu saluturi militare.

Prima Doamnă a României nu a fost prezentă la festivitățile organizate de Ziua Națională și nu a fost alături de Klaus Iohannis. Acesta s-a prezentat singur în fața românilor, spre surpriza tuturor celor prezenți la parada de 1 Decembrie. Șeful statului i-a salutat, la rândul său, pe militarii din Piață, după care a urmărit alături de alți membri ai Statului defilarea militară. Până acum au fost puse în aplicare câteva mișcări tehnice, atât la sol, cât și în aer, cu elicoptere sau avioane, care i-au impresionat în special pe copiii prezenți la eveniment.

Carmen Iohannis nu a fost alături de președintele țării nici în cele două scrutinuri electorale și a rămas în Sibiu pentru a vota. Aceasta s-a prezentat la o secție din respectivul oraș, în care încă profesează. Prima Doamnă este plăcută în rândul femeilor și datorită stilului său elegant pe care îl afișează și totodată cât se poate de simplu și minimalist. În primii 5 ani de mandat ai lui Klaus Iohannis, aceasta a colaborat și cu profesioniști care au ajutat-o la nivel de imagine, încât să păstreze o prestanță cu care a obișnuit publicul român, odată cu fiecare apariție.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.