Social Media

Romanii fara viza in SUA: SUA iau în considerare adăugarea a patru ţări, între care și România, în programul de renunţare la obligativitatea vizelor.

Posibil acces liber in SUA?! Mai exact, Statele Unite iau în considerare adăugarea a patru ţări, între care și România, în programul de renunţare la obligativitatea vizelor. Astfel, toți cetățenii din aceste state vor putea circula liber către SUA.

Secretarul american pentru securitate internă, Alejandro Mayorkas, a anunțat că patru țări au fost introduse într-un program care prevede libera circulație în SUA, pentru o perioadă de 90 de zile. La aceste patru state a mai fost adăugat și Croația, ceea ce înseamnă că din luna septembrie, croații se pot duce în SUA foarte ușor. Oficialii spun că sunt foarte concentrați pe acest proiect și speră că va putea fi finalizat cât de curând.

Avem patru candidaţi în pregătire:
– Israel
– Cipru
– Bulgaria
– România
Suntem foarte, foarte concentraţi pe program, a declarat Mayorkas la un eveniment din industria turismului.

Autoritățile susțin că această mișcare aduce o mulțime de beneficii Statelor Unite din punct de vedere economic. Directorul executiv al Asociaţiei de turism din SUA, Roger Dow, a declarat că adăugarea Croaţiei reprezintă un impuls de 100 de milioane de dolari pentru economia SUA, motiv pentru care au ales să o adauge în programul de scutire vize.

Condiții pentru intrarea în SUA fără viză
În total, 40 de țări sunt puse pe lista de așteptare. Israel, Cipru şi Bulgaria sunt şi ele luate în considerare, a mai adăugat oficialul american. Nu orice țară și orice cetățean poate să circule pe baza acestui program.

Trebuie să îndeplinească mai multe condiții.
– Deţin un paşaport cu un cip integrat (paşaport electronic);
– Se înregistrează online prin intermediul ESTA;
– Îndeplinesc condiţiile standard ale programului visa Waiver.

Pentru a intra in S.U.A. prin Programul Visa Waiver, călătorii trebuie să:
– Fie cetăţeni ai uneia din ţările enumerate mai sus şi să detina un paşaport Waiver;
– Să deţină autorizaţia ESTA;
– Să rămana pe teritoriul S.U.A. cel mult 90 de zile;
– Scopul călătoriei să fie: turism, tranzit sau afaceri.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.