Actualitate

Romprest si Santajul: Clotilde Armand, clarificări după ce prefectul Capitalei nu a mai prelungit starea de alertă.

Romprest si Santajul: Clotilde Armand, clarificări după ce prefectul Capitalei nu a mai prelungit starea de alertă. Clotilde Armand reacţionează după ce prefectul Capitalei a anunţat că a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1.
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că astăzi, la Prefectura Capitalei, a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare Romprest și cei ai Primăriei Sectorului 1, „iar compania Romprest Service S.A (…) a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare aşa cum prevede legea salubrizării şi regulamentul municipial de salubrizare.

Prefectul capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipal de salubrizare.

De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Prefectul Capitalei a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1

„Nu se impune prelungirea stării de alertă. În acelaşi timp, am avut o discuţie cu Primăria Sectorului 1 şi cu Romprest şi urmează ca în două zile să prezinte împreună cu plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung şi sper ca ambele părţi sunt conştiente de importanţa pe care acest lucru o are pentru cetăţenii Sectorului 1 şi vor veni împreună cu această soluţie”, a spus Alin Stoica.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.