Actualitate

Romsilva, invitație către comisia comună a Centrului pentru patrimoniu mondial UNESCO și specialiștii de la IUCN

În contextul în care acuzațiile/diversiunile unor ONG-uri la adresa Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva cresc, suspect, în intensitate, actuala conducere a Regiei își manifestă, tot mai tranșant, deschiderea față de clarificarea unor aspecte negative ce au apărut în spatiul public și care, în urma argumentelor prezentate de Romsilva, s-au dovedit a nu corespunde realității.

În acest context, directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a reiterat disponibilitatea/deschiderea totală a Regiei pe care a conduce de a clarifica, printr-o evaluare, concretă, la fața locului, a eventualelor informații neconforme realității care aduc prejudicii imaginii Romsilva.

“Romsilva invită comisia comună a Centrului pentru patrimoniu mondial UNESCO și specialiști în monitorizare reactivă de la Uniunea Internațională de Conservare a Naturii (IUCN)  pentru a evalua modul în care se respectă regulile de administrare a unuia dintre obiectivele sale înscrise în Lista Patrimoniului Mondial, Pădurile seculare și virgine de fag din Carpați și alte regiuni ale Europei .

Sperăm că, astfel, putem să arătam realitatea, să dovedim că acuzatiile facute de diverse organizații sunt nefondate  și  acest  subiect  să fie  clarificat”, a precizat directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu.

http://www.zf.ro/eveniment/padurile-romaniei-subiect-major-de-discutie-romania-a-intrat-in-vizorul-unesco-pentru-exploatarea-neconforma-a-padurilor-de-fag-din-patrimoniul-mondial-18223924

https://www.facebook.com/groups/forestieri.fordaq/permalink/872692346431842?sfns=mo

 

Articolul Romsilva, invitație către comisia comună a Centrului pentru patrimoniu mondial UNESCO și specialiștii de la IUCN apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.