Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sport

Ronaldo joacă meciul cu Ungaria, conform FIFA, în capitala care nu e Budapesta, ci București

ronaldo

 

UEFA îl trimite pe Ronaldo să joace meciul cu Ungaria la București, în loc de Budapesta!
Pe pagina de Facebook a Euro 2020, administrată de UEFA, a apărut informația conform căreia meciul dintre Portugalia și Ungaria se va desfășura astăzi la … București, în contextul în care meciul se va disputa pe Puskas Arena, din Budapesta.

E adevărat, și Bucureştiul, şi Budapesta se află pe lista oraşelor care găzduiesc meciuri din cadrul Euro 2020, și, deşi pare incredibil, mulţi nu sunt în stare să facă o distincţie între cele două oraşe.

Așa cum unii dintre suporterii lui Atletico Madrid au ajuns la Budapesta sperând să-și vadă favoriții în finala Europa League ce s-a desfășurat la Budapesta, nici angajații UEFA, forul fotbalului european, nu par să sufere prea mult trimițându-l pe Ronaldo să joace împotriva Ungariei în capitala României.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.