duminică 19 august 2018 3:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Rușii lansează o IPOTEZĂ NĂUCITTOARE | Ucraina va înfiinţa o unitate militară pentru a se apăra de România! MAE verifică veridicitatea informațiilor!
Adpres Market
armata-ungara

Rușii lansează o IPOTEZĂ NĂUCITTOARE | Ucraina va înfiinţa o unitate militară pentru a se apăra de România! MAE verifică veridicitatea informațiilor!

AdpresFM - Radio Online Stations  

armata ungaraAgenţia rusă de presă TASS a informat că Armata Ucrainei va înfiinţa o unitate militară care va avea misiunea să riposteze faţă de un eventual atac din partea României.

În acest context, Ministerul Afacerilor Externe anunță că Ambasada României la Kiev şi Consulatul general al României la Cernăuţi verifică autenticitatea informațiilor vehiculate în presă.

„Referitor la informaţiile vehiculate în mass-media la 21 septembrie 2015, cu privire la înfiinţarea, în Bucovina, a brigăzii 128 vânători de munte, din cadrul armatei ucrainene, cu misiunea „de  apărare în faţa unor posibile pretenţii ale României asupra acestei regiuni’”, Ministerul Afacerilor Externe precizează următoarele:

Pe 21 septembrie 2015, MAE a instructat Ambasada României la Kiev şi Consulatul general al României la Cernăuţi să verifice autenticitatea informaţiilor vehiculate în spaţiul mediatic.

Pe data de 22 septembrie 2015, reprezentanţi ai conducerii Ministerului Afacerilor Externe au avut o întrevedere cu ambasadorul Ucrainei la Bucureşti. A fost transmisă dorinţa părţii române de a obţine, în cel mai scurt timp posibil, de la partea ucraineană informaţii complete şi verificate privind veridicitatea celor circulate în mass-media pe această temă. S-a exprimat speranţa fermă că statul ucrainean nu a întreprins o astfel de măsură, în condiţiile în care, prin atitudinea şi acţiunile sale România susţine necondiţionat independenţa, suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei, oficialii ucraineni exprimând în mod repetat aprecierea statului vecin pentru poziţiile constante şi ferme ale României. S-a convenit să se rămână în dialog, pentru clarificarea acestor informaţii.

Ministerul Afacerilor Externe va continua să monitorizeze acest subiect, până la clarificarea definitivă”, precizează MAE într-un comunicat de presă.

sursa: b1.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com