Actualitate

RUSINE: Iohannis a participat la comemorarea lui Samuel von Brukental dar nu a putut sa isi faca timp sa vina la inmormantarea lui Ivan Patzaichin sau Ion Caramitru.

În Piața Mare a Sibiului, în prezența președintelui României, Klaus Iohannis, a fost dezvelită statuia baronului Samuel von Brukenthal. Inițiativă a fost sponsorizată în proporție de 80% de un om de afaceri din Vâlcea.

Când președintele tau, ales de tine, presedintele romanilor, presedintele țării participă la comemorarea unui individ care a aparținut altui imperiu, imperiu cotropitor care a jefuit Ardealul, imperiu ale cărei reguli și trădări ne-au condamnat la moarte eroii dar nu își face timp să participe la înmormantarea lui Ivan Patzaichin sau Ion Caramitru avem, în toată splendoarea ei morbidă, explicația că suntem conduși de non-iubitori de țară, români și valori naționale.

Președintele României jignește astăzi profund întreaga nație română, sfidând-o și umilind-o după ce a falimentat-o prin interpuși de tot felul dupa bunul lui plac, afirmă economistul Adrian Câciu pe Facebook. Samuel von Brukental, este individul care a ordonat si asistat la executia lui Horia, Closca si Crisan. In acest an pe 28 februarie, s-au implinit 236 de ani de la executia lor.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.